Mijn 

aanbod


psycholoog zwolle

Therapie individueel 


Soms loop je vast in het leven, dat is heel normaal. Het is fijn om daarbij stil te staan en innerlijke conflicten te ontrafelen.


Door mijn werkwijze zul je al snel resultaat boeken. Dat komt niet doordat ik weet wat jou dwars zit, maar doordat ik je begeleid in het blijven bij je eigen ervaring, waardoor je er zelf bij kan komen.


Ik geef je mijn onverdeelde aandacht, oordeelloosheid en help je om je blik te richten buiten jouw gebaande paden. Ik stel dan ook geen diagnoses en werk niet of nauwelijks met verklarende modellen. Ik ga er vanuit dat 'de diagnose op de stoel zit'. Lees hier meer over mijn werkwijze. Krachtig, effectief en toegankelijk voor iedereen.


psycholoog zwolle

Therapie samen 


Een relatie is de universiteit van het leven. Een partner komt zo dichtbij, dat de diepste patronen zichtbaar worden. Dat maakt een relatie een spiegel voor je eigen blauwdruk.


Ik zie een relatie als de samenwerking tussen twee individuele processen. Het is heel normaal dat je denkt dat het vooral aan de ander ligt, toch kom je de deur het beste samen door als je oog hebt voor je eigen aandeel in jullie dynamiek. Wanneer jullie komen om te werken aan de relatie, zal ik je ook uitnodigen om een keer individueel te komen.


Mijn werkwijze bij stellen is hetzelfde als bij individuen. In de gezamenlijke sessies krijgen we zicht op patronen die soms onzichtbaar blijven wanneer ze in wezen bepalend zijn voor de dynamiek.


Zakelijk coaching zwolle

(Zakelijke) Coaching


Als je bepaalde doelen wilt bereiken is het verstandig om je daar in te laten begeleiden. Het formuleren van specifieke doelen, de concrete stappen bepalen die je hebt te maken en valkuilen overwinnen die het maken van deze stappen in de weg staan is daarbij essentieel.


Bovenstaande is  niet zo ingewikkeld, het komt er uiteindelijk op aan of je gecommiteerd bent aan jouw doel, en je bereid bent om je in het ongewisse te begeven om daadwerkelijk verder te komen. Ik begeleid jou in dit proces en we werken toe naar meetbare resultaten.  


re-integratie bij Verzuim zwolle

Re-integratie bij Verzuim 


Ik heb mij de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in langdurig verzuim door aanhoudende psychische of lichamelijke klachten. Verzuim is op een gegeven moment geen oplossing meer, maar voelt nog wel als de enige keuze. 


Langdurig verzuim heeft aandacht nodig. De dynamieken die ontstaan rondom verzuim gaan een rol spelen en na ongeveer 12 weken kan je al stellen dat de situatie 'mulitfactorieel' bepaald wordt. De oplossing ligt niet meer zichtbaar voor handen. Ik pak re-integratie op met mijn multidisciplinaire team. Wij doen dit onder de naam 'Kamisa'. Klik hier om naar onze website te gaan. 


psycholoog zwolle

Gesprekspartner zijn. 


De mensen om je heen kunnen je bijstaan in lastige tijden. Vaak doen ze dat op hun manier, geven ze tips, proberen ze je gerust te stellen of geven ze afleiding. Dat is fijn en soms is het niet genoeg. 


In deze training leer jij en de mensen om je heen wat het betekent om echt te luisteren, de ander echt ruimte te geven en de ander echt te helpen. 


Goede intenties omzetten in effectief gedrag. Door deze vaardigheid in de maatschappij te introduceren ontstaat daar de echte 1e lijns zorg. 


Kijk op www.gesprekspartnerzijn.nl voor de laatste ontwikkelingen en de geplande workshops en opleidingen. 
unsplash